Zdravje in vitalnost

Energetska revitalizacija in transformacija, čiščenje in obnova celotnega organizma na
fizičnem, mentalnem, psihičnem in celičnem nivoju.

Sistem Kybertron Delta

“Ponavadi opazimo le materijo, ker jo lahko vidimo in primemo. Pomembnejša je medsebojna energija delcev, ki materijo poveže in določi njeno strukturo.” (Carlo Rubbia)
Ruski znanstvenik prof. Kusselmann je ugotovil, da znižanje potencialne energije v telesnih celicah privede do pomanjkanja kisika in hranilnih snovi v celicah. Če je pomanjkanje dolgotrajno, pride do bolezni. Kako lahko s potencialno energijo to preprečimo?

Številne raziskave so pokazale, da obstaja med celicami “mitotično sevanje”, to se pravi, da med celicami poteka stalna izmenjava informacij.

Pomembno je, da ko je enkrat vzpostavljeno umetno biološko učinkovito sevanje in je potencialna energija v ravnotežju, šele takrat se lahko celica hitreje regenerira.

Vsi pomembni življenjski procesi, še posebno celična izmenjava snovi, temeljijo na elektro-magnetični energiji in visokih frekvencah.

A le pri zadostni energiji je organizem dobro preskrbljen in mehanizem telesa, da se samo zdravi, lahko deluje. Telo je bolj zdravo, učinkovito in sposobno se braniti. Zaradi škodljivih vplivov okolja pride pri ljudeh do pomanjkanja energije.

Energetizacija omogoča celici, da je bolje preskrbljena s kisikom in hranilnimi snovmi. Celica, ki je bolje založena, hitreje dozori in se hitreje deli. Bolane celice propadejo, telo jih izloči, aktivirajo se bele krvničke (levkociti). Z visokimi frekvencami se izloča encim NO – sinteze, ki zaradi nestabilnosti razpade na dušik in kisik. Ta reakcija sprosti gladke mišičevne celice krvožilja in kapilar, izboljša se prekrvavitev. Zaradi večjega pretoka krvi in intenzivnega dotoka kisika in hranilnih snovi se zveča nivo energije v celicah.

Za živo bitje je pomembno, da v telesu ni strupov, saj zaradi kopičenja prostih radikalov na molekulah pride do tvorbe toksičnih snovi. Vsak organizem pri dihanju izloča proste radikale, ki so v majhnem številu zdravi za organizem.

Odvečni prosti radikali uničujejo celične elemente, membrane, v najslabšem primeru lahko napadejo tudi gensko zasnovo. Prosti radikali so pogosto krivi za bolezni srca in ožilja, prav tako sodelujejo pri procesu staranja.

Kybertron Delta – Kvantna evolucija za boljše počutje, vitalnost, uravnovešenost in naravno zdravo življenje vse do visoke starosti.

Nikoli ni prepozno…in le redko prezgodaj!

 

Mentalna dinamika

Večkrat je vzrok za obolenje psihičnega izvora in v tem primeru vzporedno nudim tudi pogovorne terapije.

Z njimi se uspešno odpravijo blokade, traume ali celo karmične povezave, ki sicer v podzavesti močno obremenjujejo celoten organizem in na dolgi rok povzročajo različne bolezni in stanja, kot so: alergije, depresije, kronične migrene, težave z odvečno težo, nespečnost, zasvojenost, celo neplodnost in impotenco … pa vse do rakastih obolenj. Velikokrat pride tudi do težkih partnerskih in družinskih situacij. Pogovorne terapije ljudem v teh primerih pomagajo postaviti odnose in življenje spet na pravi tir.

Coaching moduli

https://www.facebook.com/kvantnaevolucijacloveka/videos/182203783053841/

top