Xenia J. Lee

xenia j leePozdravljena Xenia in dobrodošla na našem portalu. Si ustanoviteljica društva KVANTUM … Kaj vse združuje KVANTUM in s kakšnimi metodami pomagaš ljudem, ki te obiščejo?
Kvantum je v bistvu »vse v enem« kot nekako celostna oz. holistična podoba tako človeka samega kot individuma in hkrati vsega kar nas obdaja in povezuje v tem neskončnem univerzumu. Moj pristop s katerim pomagam ljudem je prav to … individualen in celosten. Glede na vsakega posameznika, najprej naredim analizo z sistemom Kybertron Delta na vseh nivojih kot so: fizični, psihični,mentalni in čustveni in tako ugotovim razlog oz. vzrok za nastale težave in simptome. Tu je tudi razlika mojega dela v primerjavi z šolsko medicino, ki pretežno obravnava simptome za katere pogosto ne najdejo pravega vzroka. Metodo izberem glede na področje težave. Večkrat je vzrok za obolenje psihičnega izvora in v tem primeru vzporedno nudim tudi pogovorne terapije (Mentalna dinamika) s katero se uspešno odpravijo blokade, travme ali celo karmične povezave, kar v podzavesti močno obremenjuje celoten organizem in na dolgi rok povzroča različne bolezni, kot so; alergije, depresije,nespečnost, zasvojenost, celo neplodnost in impotenco.

Največkrat me ljudje poiščejo za pomoč šele takrat, ko so poizkusili že skoraj vse (ostalo), kar jim je nekako znano in so šele v hudi stiski pripravljeni sprejeti nekaj novega. Na žalost je potem moja naloga dokaj težka, ker mnogi pričakujejo čarobno palico, s katero na hitro rešimo vse … iskreno povedano, imam takšne najraje. Na začetku skeptični, nezaupljivi zelo rezervirani in obenem zelo pametni…vedo itak vse ker so že dali vse mogoče terapije skozi in prebrali vse kar jim narekuje stric Google … torej, najprej seveda prisluhnem in nato ocenim kje in na kakšen način lahko pristopim in pomagam. Na moje veliko presenečenje, so prav tisti »skeptiki« konec koncev najbolj hvaležni in sprejemljivi, kar pa je najbolj pomembno … brez bolečin, uravnovešeni, srečnejši, uspešnejši in predvsem odgovornejši zase in za svoje življenje. Od tu tudi moj slogan: »Za tvoje Življenje … »

Kaj te najbolj navdušuje pri svojem delu in od kje črpaš navdih?
Lepo je, ker delam to kar živim in obratno, to je očitno moje poslanstvo v tem življenju zato tudi sobote in nedelje pogosto »delam« in le redko sem popolnoma nedosegljiva, razen kadar sem kje ob morju in odklopim za nekaj dni, si vzamem čas samo zase in družino. Drugače pa sproti črpam energijo in moč s tem, da se sproščam, lahkotno gibam, meditiram, ustvarjam glasbo, se povežem z naravo in ljudmi, ki so mi blizu. Najlepše zame je, ko vidim nasmeh na obrazu in iskre v očeh tam, kjer so bile prej solze in strah … ko vem, da lahko nekomu dam upanje ali rešitev, kjer je bil prej obup … kadar se včasih popolnoma izčrpana zvečer usedem zunaj, se zazrem v nebo in čutim, da je to kar delam dobro in prav tisto kar mi je bilo dano z namenom … da sem tu za vas.

Kako vemo kaj je tisto pravo za nas?
Hmm … mislim, da vsak od nas ve, kako smo zgubljeni in obupani, ko se ne počutimo dobro in se obenem znajdemo pred nešteto različnih ponudb, informacij in priporočil … in kako naj vemo kaj je prav tisto ta pravo za nas…? Odvisno od samega posameznika potem pač ljudje »poskusijo« nekaj v upanju, da bo pomagalo in tu se začne odiseja. Tako, da je predvsem pomembno, da dobro prisluhnemo samemu sebi in poiščemo pomoč pri nekomu, ki ima dovolj izkušenj v življenju in kompetenco, predvsem pa kot temu rečemo »kilometrino«.

Sigurno so med ljudmi tudi taki, ki potrebujejo vašo pomoč a niso pripravljeni na spremembe? Kakšen pristop uporabiš pri njih?
Po navadi je tako, da se zgodi tisti trenutek spremembe že takrat, ko se nekdo odloči za termin, potem so pa seveda tudi taki, čeprav redko, ki se tega občutka dobesedno ustrašijo in se zaprejo. Osebno to začutim takoj in pustim, da se vsakdo sam odloči kdaj je pravi čas za naslednji korak … kar po navadi ne traja dolgo, ker v bistvu proces spremembe ni ustavljiv, ko se enkrat sproži. In tako ljudje podzavestno začutijo željo in potrebo, da gredo naprej. Moja naloga pri tem je v prvi vrsti, da jih pospremim skozi dvome in strahove predvsem na tistem delu poti … ko je potrebno staro spustiti … da se sploh lahko zgodi kaj novega, boljšega … in ta zapuščanja vzbujajo občutke izgube nečesa znanega in hkrati strah ter negotovost pred nečim novim, še neznanim.

Kateri so najbolj pogosti pokazatelji sprememb po vaših metodah?
Pogosto se že pri prvem obisku ljudje hitro sprostijo, zaupajo, se odprejo in se ob koncu počutijo bolj lahkotno, pozitivno in optimistično ( celo tisti najbolj trdi orehi, po prvem pogovoru popustijo ). Dostikrat je ljudem pogovor sam več kot pa fakti, ker se s tem analitičnim delom potem bolj kot ne ukvarjam jaz, da skozi jasno sliko naredim plan za nadaljnji potek. Večkrat steče tudi kakšna solza ali pa smeh do solza … kar je v bistvu vse čustvo, samo v različnih oblikah. Skratka, ljudje v glavnem po nekaj obiskih začutijo olajšanje v sebi, več energije, boljši spanec, manj bolečin ki s časom popolnoma izginejo. Predvsem je dosti primerov z kroničnimi migrenami, alergijami, težavami z odvečno težo, zasvojenost z alkoholom ipd. Pa seveda precej partnerskih in družinskih situacij, kjer se z metodo »Mentalne dinamike« lahko ljudem pomaga postaviti odnose in svoje življenje spet na pravi tir … ali pa ga popolnoma spremeniti, če je čas za to.

Kakšen je tvoj recept za zdravje, vitalnost, uspeh in svobodo?
Dokaj enostaven … MANJ je VEČ 😉 Manj hoteti in pričakovati … in več dajati … manj razmišljati in več čutiti … manj jesti in se več gibati … manj se jeziti, obsojati … in več ljubiti … manj strahu … več poguma … kajti Življenje je lepo. Ja ja, lažje rečeno kot storjeno, ampak za to smo tu mi, ki smo mnogo poti že prehodili, se večkrat spodbili , padli in spet vstali in šli naprej … da zdaj pomagamo tistim ki želijo naprej, a kakega strmega klanca ne zmorejo sami

Pokukajva še malo v prihodnost, kakšne so vaše želje, vizije?
Moja največja želja je pa vsekakor, da s svojimi izkušnjami in znanjem še naprej pomagam ljudem in s tem prispevam vsaj en mali delček … da bo morda enkrat ta svet za vse lepši…zame, za vas in predvsem za njih, ki še rastejo.

Nikoli ne pozabite … da niste sami, imate sebe in toliko lepega ste skrili v vaši duši tam nekje globoko,zakopano v temi … v strahu, da vas bolečina ja ne najde. Ali pa imate ob sebi nekoga, ki vas gleda a ne vidi več, posluša a ne sliši … ali pa ste vi tisti, ki ste že zdavnaj pozabili svojemu otroku, partnerju, staršu ali prijatelju reči: »Rad(a) te imam … hvala da si tu… ljubim te«. Morda je prav zdaj pravi trenutek, da se za hip ustavite … globoko vdihnete, odprete srce in za nekaj minut prisluhnete vase … Kjer razum zaman išče odgovore in rešitve … jih srce že zdavnaj pozna!

Tvoje zdravje, uspeh in svoboda.
ZA TVOJE ŽIVLJENJE.

Xenia J. Lee
T: 041 633 687
d.kvantum@gmail.com
https://www.facebook.com/kvantnaevolucijacloveka/
https://www.youtube.com/watch?v=mZcYQbveFtI

top